Bent u op zoek naar rekfolie op maat, kies dan voor snijfolie

15-03-2018

Rekfolie is er in vele soorten, maten en kwaliteit. Toch zijn er situaties waarin u behoefte heeft aan rekfolie op maat, snijfolie noemen we dit. Simpelweg omdat uw behoeften niet terug te vinden zijn in de standaard wikkelfolies.
 

Snijfolie als machinerollen

Snijfolie leveren wij op maat volgens uw gewenste specificaties als machinerollen. Ze kunnen worden gebruikt door horizontale wikkelmachines om producten te bundelen. Snijfolie wordt met name gebruikt in de bouw en metaalindustrie waar zaken als hout, metaal en plastic worden gebundeld voor opslag of transport.
Snijfolie is rekfolie op maat
 

De mogelijkheden van rekfolie op maat

Bij snijfolie zijn er tal van mogelijkheden. Eenzijdig gladde rekfolie, eenzijdig klevende rekfolie, diverse kokerlengten, kokerdiameters van 30 tot 76mm, diktes van rekfolie van 12 micron tot 50 micron, breedtes van de rekfolie van 5 t/m 100cm, rekpercentages van 150%, 250% en 300% en wij kunnen leveren in diverse kleuren.

U kunt ons altijd bellen of mailen en de gewenste specificaties van de snijfolie (rekfolie op maat) aan ons doorgeven. Wij zullen de mogelijkheden met u bespreken en zo spoedig mogelijk een passende aanbieding voor u maken.

REKFOLIE.NL
Tel.: 0252 - 830260
E-mail: sales@rekfolie.nl