Bescherm je bloemen en planten tegen kou en vorst met de vorsthoes

30-10-2018
Na een geweldige zomer hebben de temperaturen de weg naar beneden ingezet en belooft het een koude herfst en winter te worden. Althans als we de weersvoorspellers mogen geloven.

Voor de tuinbouw betekent dit dat bloemen en planten goed beschermd moeten worden tijdens transport om vorstschade te voorkomen. Planten en bloemen bevatten nu eenmaal veel water en bevriezing leidt helaas tot veel schade. Tijdens het overladen bij transport worden bloemen en planten enigszins beschermd wanneer gebruik wordt gemaakt door de vorsthoes. Aan de bovenkant van de vorsthoes zitten ook ponsgaten voor de beluchting.

Bij Rekfolie.nl hebben we vorsthoezen voor de Eurokar, de Deense kar en de veilingkar. Onze vorsthoezen zijn van Lagedichtheidpolyetheen  (LDPE) en soepel en buigzaam. De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dikten en leverbaar vanaf 100 stuks.
Vorsthoes voor veilingkar

Naast de vorsthoes leveren wij ook PE vellen op de rol, ook wel dakjes genoemd. Deze vellen kunnen worden gebruikt als vorstbescherming voor Deense karren, voor in AA dozen en andere toepassingen.
 
Bekijk ons assortiment vorsthoezen in onze webshop. Bent u op zoek naar advies of heeft u vragen omtrent het beschermen van uw producten tegen vorst neem dan even contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0252 – 830260 maar ook via verkoop@rekfolie.nl. Wij helpen u graag!
 
REKFOLIE.NL 
Tel.: 0252 - 830260 
E-mail: verkoop@rekfolie.nl