Brievenbusdozen in alle formaten

23-08-2018
Het gebruik van brievenbusdozen bij het verzenden van bepaalde artikelen wordt steeds populairder. De concurrentie neemt toe, marges komen onder druk en uw klant wordt steeds veeleisender.  Zij willen hun bestelling zo snel mogelijk in huis hebben en tegen een zo laag mogelijke prijs. De oplossing? Brievenbusdoosjes. Bij Rekfolie.nl al vanaf 0,16 per stuk!
 

Houd grip op uw verzendkosten

Wanneer u een webshop runt of op een andere manier bezig bent met e-commerce is het verkopen én verzenden van artikelen uw core business. Omzetsnelheid is een cruciale factor en de marges die u onder aan de streep overhoudt bepalen uw succes. Diverse artikelen als kleding, boeken, accessoires e.d. passen vanwege het formaat prima in een brievenbusdoosje en dat scheelt weer portokosten t.o.v. pakketpost.
 
brievenbusdoos
 

De voordelen van brievenbusdozen

Bij het versturen van producten kan je gebruik maken van enveloppen, pakketten, pallets en natuurlijk brievenbusdoosjes. Wat zijn de voordelen van brievenbusdoosjes? We zetten ze hieronder voor u op een rij:
 
•  Brievenbusdoosjes zijn kostenbesparend.
•  Stevig (gemaakt van golfkarton).
•  Brievenbusdoosjes komen altijd direct aan omdat ze door de postbezorger in de brievenbus kunnen worden gestopt.
•  Uw producten komen gegarandeerd schadevrij aan.
 

Afmetingen van brievenbusdoosjes

Brievenbusdoosjes zijn er in diverse formaten en de maximale afmeting mag 38 x 26,5 x 3,2 centimeter groot zijn. Verder mag een brievenbusdoos niet meer dan 2 kilogram wegen. Voldoet uw doosje daaraan dan  vallen ze onder de geldende tarieven voor brievenbus bezorging. Bij rekfolie hebben we de formaten:
 
•  A6 (16 x 11 x 3 cm)
•  A5 (22 x 15,5 x 3 cm)
•  A4 (31 x 21,5 x 3 cm)
•  Max format (37 x 26 x 3 cm)
 
De brievenbusdozen worden ongevouwen aangeleverd, nemen weinig ruimte in beslag en zijn makkelijk in elkaar te zetten. De doosjes zijn vervaardigd uit stevig golfkarton.
 

Onderscheid uw bedrijf met een uniek brievenbusdoosje

Naast de standaardkleur wit heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid uw eigen doos te maken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de dozen te bedrukken met uw eigen logo of een ander ontwerp. Zo zorgt u voor herkenbaarheid en onderscheid.
 

Brievenbusdozen bestellen bij Rekfolie.nl

Bij Rekfolie.nl kunt u brievenbusdozen bestellen in voor een scherpe prijs. De dozen worden geleverd per pak van 50 stuks of per pallet van 4500 stuks. Hoe meer u afneemt, hoe groter de korting.
 
Heeft u nog vragen over de brievenbusdozen neemt u dan even contact op met de verkoop (0252-830260) of bel even direct met Kees  Zonneveld (06-53762532).