High performance rekfolie, onderscheidend in gebruik

Rekfolie is er in verschillende soorten en voor verschillende toepassingen. Binnen de handrollen rekfolie is Rekfolie PLUS de meest verkochte rekfolie en dat is niet zo gek. Hieronder leggen we u uit waarom dat zo is.

 

Rekfolie PLUS is een echt unieke folie

Rekfolie PLUS is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet bij de standaard rekfolie wordt gebruikt. Sterker nog, slechts een handvol fabrikanten is in staat deze rekfolie te produceren. Deze high performance folie leveren wij in 8, 10 en 12 micron dik en is net zo sterk als normale rekfolie van 17 tot 20 micron maar een stuk dunner en u hoeft dus minder folie te gebruiken. Besparend voor uw portemonnee en het milieu! Het is volledig recyclebaar dus duurzaam zonder concessies te doen.

 

 Rekfolie PLUS

 

Twee varianten high performance rekfolie

In het assortiment hebben wij twee varianten waaruit u kunt kiezen: de Rekfolie Plus handrollen zonder én met OSC. OSC is de afkorting van One Side Cling en betekent dat de rekfolie aan de binnenkant kleeft maar aan de buitenklant glad is.

 

Nieuw in het assortiment is de rekfolie PLUS met een gladde buitenzijde van 45cm breed met wel 600 meter! op een rol. Alle soorten rekfolie PLUS zijn verpakt in een doos met 6 rollen en in elke doos wordt een gratis set dispensers meegeleverd om het afrollen te vergemakkelijken.

 

In welke branches wordt Rekfolie PLUS gebruikt?

Eigenlijk wordt deze rekfolie in bijna alle branches gebruikt en is het ook overal toepasbaar. Toch zien we dat de gladde variant met name in de tuinbouw enorm populair is. Het wordt gebruikt voor het wikkelen van producten op de veilingkarren en Deense karren.

 

Wilt u Rekfolie PLUS eens uitproberen?

Wij begrijpen dat u enerzijds altijd op zoek bent naar de beste wikkelfolie maar ook niet zo snel zal overschakelen naar een ander product als u tevreden bent over uw huidige folie.

 

Laat ons u overtuigen van de unieke eigenschappen van deze high performance rekfolie. Wij sturen graag een monster van deze rekfolie op of brengen dit langs als u in de nabije regio werkzaam bent.

 

Wij horen graag van u! Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via onze chat, e-mail en natuurlijk via de telefoon.

 

Rekfolie.nl

Tel.: 0252 - 830260

E-mail: sales@rekfolie.nl