Wat is strapping tape?

Strapping tape is een sterke plakband, gemaakt van polypropyleen tape. Het wordt met name intern gebruikt voor het (tijdelijk) omsnoeren van pallets of bundelen van materialen. Strapping tape kleeft goed en heeft een goede spanningscorrosie. Het is makkelijk te verwerken en laat, door de hotmelt belijming, geen lijmresten achter bij het verwijderen van de tape.

 

Eigenschappen van strapping tape

-    Polypropyleen tape
-    Hoge kleefkracht
-    Weerstaat trekken en snijden
-    Laat geen lijmresten achter bij verwijderen van de tape

Strapping tape of plakband in zwart en oranje 

 

Soorten strapping tape

Rekfolie biedt u strapping tape in verschillende lengten en kleuren. De PP tape is standaard verkrijgbaar in de lengten 12mm en in 15 mm.  Andere maten zijn op aanvraag ook mogelijk. Strapping tape met een breedte van 12 mm heeft een oranje kleur, de 15mm variant heeft een zwarte kleur. Kijk voor de prijzen en voorwaarden in onze webshop:

Strapping tape 12mm x 66m, kleur oranje


Strapping tape 15mm x 66m, kleur zwart


Prijzen Strapping tape

Strapping tape is verkrijgbaar vanaf € 0,33 per rol. De tape wordt verkocht per doos en elke doos bevat 144 rollen. Hoe groter de afname, hoe voordeliger de prijs per rol!


Is er iets niet duidelijk of heeft u vragen omtrent strapping tape of andere producten? Aarzel niet en neem dan contact met ons op. Dat kan op telefoonnummer 0252 830 260 of door een email te sturen naar sales@rekfolie.nl