Schuimfolie onmisbare bescherming voor uw producten

10-10-2018

U komt vaker in aanraking met schuimfolie dan u denkt. Bij het uitpakken van goederen is schuimfolie vaak het stuk foam dat om een product heen zit. Het wordt met name gebruikt bij het vervoeren van kwetsbare producten waarvan u wilt dat ze netjes bij de klant aankomen. Ideaal voor glas, hout, porselein, gelakte producten, elektronica, verlichting en huishoudapparatuur. Om krassen of lichte beschadigingen aan oppervlakten te voorkomen wordt dan schuimfolie gebruikt.
 

Verschillende dikten

Schuimfolie, ook wel schuim foam genoemd, is verkrijgbaar in verschillende dikten van 1 en 2 mm. Puur voor oppervlaktebescherming wordt vaak gekozen voor 1 mm. Voor iets meer bescherming en het absorberen van schokken raden wij aan te kiezen voor 2 mm dikte. Optioneel kunt u ook gebruik maken van noppenfolie.

Schuimfolie op rol

Schuimfolie is op rol verkrijgbaar

Wij leveren schuimfolie op de rol én is vanaf slechts 31 euro verkrijgbaar. Ons assortiment bestaat uit verschillende lengtes en dikten:
Schuimfolie 50cm x 500m  x 1mm
Schuimfolie 100cm x 500m x 1mm
Schuimfolie 50cm x x 250m x 2mm
Schuimfolie 100cm x 250m x 2mm
 
Heeft u vragen over schuimfolie of bent u op zoek naar advies op welke manier u uw producten het beste kan beschermen bij vervoer, aarzel niet en neem even contact op. Wij helpen u graag.
 
Kees Zonneveld
Rekfolie.nl
0252-830260