Bestellen & Betalen

In onze webshop kunt u uw bestelling plaatsen, direct afrekenen via Ideal of op rekening kopen. Wij hanteren een betalingstermijn van uiterlijk 30 dagen netto. Wij behouden ons te allen tijde het recht om de bestelling bij vooruitbetaling te leveren, dit na de koper hiervan op de hoogte gesteld te hebben.

Bij het veld opmerkingen, kunt u altijd iets vermelden dat belangrijk voor u is, bijv. een inkoopnummer, instructies m.b.t. de aflevering, etc. 

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn exclusief B.T.W.

Belgische klanten betalen geen B.T.W. mits geleverd in België en bij het invullen van het BTW nummer (intracommunautaire levering).

Bent u niet tevreden over een ontvangen product, vernemen wij dit graag van u binnen 14 dagen. Wij zullen samen met u een passende oplossing zoeken.

Op al onze transacties zijn van toepassing de Algemene Leveringsvoorwaarden van Zonneveld Trading B.V. handelend onder Rekfolie.nl welke zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28068227. De Algemene Leveringsvoorwaarden kunt u lezen op onze website bij leveringsvoorwaarden. Op verzoek sturen wij u onze leveringsvoorwaarden.