Aangemaakt op
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Na een geweldige zomer hebben de temperaturen de weg naar beneden ingezet en belooft het een koude herfst en winter te worden. Althans als we de weersvoorspellers mogen geloven.

Voor de tuinbouw betekent dit dat bloemen en planten goed beschermd moeten worden tijdens transport om vorstschade te voorkomen. Planten en bloemen bevatten nu eenmaal veel water en bevriezing leidt helaas tot veel schade. Tijdens het overladen bij transport worden bloemen en planten enigszins beschermd wanneer gebruik wordt gemaakt door de vorsthoes. Aan de bovenkant van de vorsthoes zitten ook ponsgaten voor de beluchting.

Bij Rekfolie.nl hebben we vorsthoezen voor de Eurokar, de Deense kar en de veilingkar. Onze vorsthoezen zijn van Lagedichtheidpolyetheen  (LDPE) en soepel en buigzaam. De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dikten en leverbaar vanaf 100 stuks.

vorsthoes

Naast de vorsthoes leveren wij ook PE vellen op de rol, ook wel dakjes genoemd. Deze vellen kunnen worden gebruikt als vorstbescherming voor Deense karren, voor in AA dozen en andere toepassingen.

 

Bekijk ons assortiment vorsthoezen in onze webshop. Bent u op zoek naar advies of heeft u vragen omtrent het beschermen van uw producten tegen vorst neem dan even contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0252 – 830260 maar ook via verkoop@rekfolie.nl. Wij helpen u graag!

 

REKFOLIE.NL 
Tel.: 0252 - 830260 
E-mail: verkoop@rekfolie.nl

U komt vaker in aanraking met schuimfolie dan u denkt. Bij het uitpakken van goederen is schuimfolie vaak het stuk foam dat om een product heen zit. Het wordt met name gebruikt bij het vervoeren van kwetsbare producten waarvan u wilt dat ze netjes bij de klant aankomen. Ideaal voor glas, hout, porselein, gelakte producten, elektronica, verlichting en huishoudapparatuur. Om krassen of lichte beschadigingen aan oppervlakten te voorkomen wordt dan schuimfolie gebruikt.

 

Verschillende dikten

Schuimfolie, ook wel schuim foam genoemd, is verkrijgbaar in verschillende dikten van 1 en 2 mm. Puur voor oppervlaktebescherming wordt vaak gekozen voor 1 mm. Voor iets meer bescherming en het absorberen van schokken raden wij aan te kiezen voor 2 mm dikte. Optioneel kunt u ook gebruik maken van noppenfolie.

 

Schuimfolie rol

 

Schuimfolie is op rol verkrijgbaar

Wij leveren schuimfolie op de rol én is vanaf slechts 31 euro verkrijgbaar. Ons assortiment bestaat uit verschillende lengtes en dikten:

 • Schuimfolie 50cm x 500m  x 1mm
 • Schuimfolie 100cm x 500m x 1mm
 • Schuimfolie 50cm x x 250m x 2mm
 • Schuimfolie 100cm x 250m x 2mm

 

Heeft u vragen over schuimfolie of bent u op zoek naar advies op welke manier u uw producten het beste kan beschermen bij vervoer, aarzel niet en neem even contact op. Wij helpen u graag.

 

Kees Zonneveld

Rekfolie.nl

0252-830260

Het gebruik van brievenbusdozen bij het verzenden van bepaalde artikelen wordt steeds populairder. De concurrentie neemt toe, marges komen onder druk en uw klant wordt steeds veeleisender.  Zij willen hun bestelling zo snel mogelijk in huis hebben en tegen een zo laag mogelijke prijs. De oplossing? Brievenbusdoosjes. Bij Rekfolie.nl al vanaf 0,16 per stuk!

 

Houd grip op uw verzendkosten

Wanneer u een webshop runt of op een andere manier bezig bent met e-commerce is het verkopen én verzenden van artikelen uw core business. Omzetsnelheid is een cruciale factor en de marges die u onder aan de streep overhoudt bepalen uw succes. Diverse artikelen als kleding, boeken, accessoires e.d. passen vanwege het formaat prima in een brievenbusdoosje en dat scheelt weer portokosten t.o.v. pakketpost.

 Brievenbusdozen in alle formaten

De voordelen van brievenbusdozen

Bij het versturen van producten kan je gebruik maken van enveloppen, pakketten, pallets en natuurlijk brievenbusdoosjes. Wat zijn de voordelen van brievenbusdoosjes? We zetten ze hieronder voor u op een rij:

 

•  Brievenbusdoosjes zijn kostenbesparend.
•  Stevig (gemaakt van golfkarton).
•  Brievenbusdoosjes komen altijd direct aan omdat ze door de postbezorger in de brievenbus kunnen worden gestopt.
•  Uw producten komen gegarandeerd schadevrij aan.

 

Afmetingen van brievenbusdoosjes

Brievenbusdoosjes zijn er in diverse formaten en de maximale afmeting mag 38 x 26,5 x 3,2 centimeter groot zijn. Verder mag een brievenbusdoos niet meer dan 2 kilogram wegen. Voldoet uw doosje daaraan dan  vallen ze onder de geldende tarieven voor brievenbus bezorging. Bij rekfolie hebben we de formaten:

 

•  A6 (16 x 11 x 3 cm)
•  A5 (22 x 15,5 x 3 cm)
•  A4 (31 x 21,5 x 3 cm)
•  Max format (37 x 26 x 3 cm)

 

De brievenbusdozen worden ongevouwen aangeleverd, nemen weinig ruimte in beslag en zijn makkelijk in elkaar te zetten. De doosjes zijn vervaardigd uit stevig golfkarton.

 

Onderscheid uw bedrijf met een uniek brievenbusdoosje

Naast de standaardkleur wit heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid uw eigen doos te maken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de dozen te bedrukken met uw eigen logo of een ander ontwerp. Zo zorgt u voor herkenbaarheid en onderscheid.

 

Brievenbusdozen bestellen bij Rekfolie.nl

Bij Rekfolie.nl kunt u brievenbusdozen bestellen in voor een scherpe prijs. De dozen worden geleverd per pak van 50 stuks of per pallet van 4500 stuks. Hoe meer u afneemt, hoe groter de korting.

 

Heeft u nog vragen over de brievenbusdozen neemt u dan even contact op met de verkoop (0252-830260 ) of bel even direct met Kees  Zonneveld (06-53762532).

 

Voor klanten in de tuinbouw verkoopt Rekfolie.nl sinds geruime tijd diverse soorten opzet-en verlengstukken voor Deense karren.

Door de Deense karren (containers) waarop bloemen en planten vervoerd worden te verlengen met opzetstukken kan er een  extra laag worden gebouwd en kan de container hoger worden beladen. Met wikkelstokken kan de Deense kar verlengd worden, maar geen extra laag opgebouwd worden.

 

Opzetstukken en wikkelstokken voor deense kar

 

Opzetstukken en wikkelstokken van verschillende materialen

Er zijn opzetstukken en wikkelstokken  van diverse materialen zoals hout, ijzer en kunststof (plastic). Deze  hebben verschillende lengtes en opbouwgaten.

Gebruikte opzetstukken en wikkelstokken

Wij verkopen naast nieuwe- ook tweedehands opzetstukken en wikkelstokken. Simpelweg  omdat dit  product zich uitstekend leent  om opnieuw gebruikt te worden.  Rekfolie.nl verkoopt deze gebruikte opzetstukken en wikkelstokken per palletdoos.

U kunt ons complete assortiment opzetstukken en wikkelstokken  bekijken in onze webshop.

Voor beschikbare aantallen en/of informatie kunt u bellen met:
Kees Zonneveld
0252-830260 of 06-53762532.Tot voor kort bestond het assortiment van de rekfolie minirollen uit rollen in een transparante kleur. Voor menig klant voldoende maar toch kregen wij van velen het verzoek of de minirollen rekfolie ook in kleuren beschikbaar waren.

Vandaar dat wij verheugd zijn u te kunnen meedelen dat wij sinds kort deze bundelfolie nu ook kunnen leveren in de kleuren zwart, rood en wit. De rollen zijn beschikbaar in de maat 100mm x 150 meter x 23 micron.

Bundelfolie minirollen nu ook in verschillende kleuren

 

De populariteit van bundelfolie verklaard

Bij het opmaken van een pallet is het bijzonder makkelijk om gebundelde producten op de pallet te plaatsen. Het zorgt voor stevigheid, een goede verdeling van het gewicht en het werkt sneller dan wanneer alle producten los moeten worden gepalletiseerd. Met name de ergonomische folie dispensers (handrollers) werken fijn en zorgen dat u de goederen makkelijk kan bundelen.

 

Waar wordt bundelfolie (rekfolie minirollen) gebruikt?

De minirollen rekfolie worden met name gebruikt in de branches waar het verpakken, de opslag en het transport van de goederen een dagelijkse bezigheid is.  De minirollen zijn zeer elastisch en dit zorgt ervoor dat de folie strak om de lading of bundeling blijft zitten. Rekfolie levert deze bundelfolie in diktes van 17, 20 en 23 micron.


Heeft u vragen over de minirollen of kunnen wij u op het gebied van verzend- en verpakkingsmateriaal ergens mij helpen neem dan even contact met ons op.

REKFOLIE.NL
Tel.: 0252 – 830260,
E-mail: verkoop@rekfolie.nl

Rekfolie is er in vele soorten, maten en kwaliteit. Toch zijn er situaties waarin u behoefte heeft aan rekfolie op maat, snijfolie noemen we dit. Simpelweg omdat uw behoeften niet terug te vinden zijn in de standaard wikkelfolies.

Snijfolie als machinerollen

Snijfolie leveren wij op maat volgens uw gewenste specificaties als machinerollen. Ze kunnen worden gebruikt door horizontale wikkelmachines om producten te bundelen. Snijfolie wordt met name gebruikt in de bouw en metaalindustrie waar zaken als hout, metaal en plastic worden gebundeld voor opslag of transport.
Snijfolie

De mogelijkheden van rekfolie op maat

Bij snijfolie zijn er tal van mogelijkheden. Eenzijdig gladde rekfolie, eenzijdig klevende rekfolie, diverse kokerlengten, kokerdiameters van 30 tot 76mm, diktes van rekfolie van 12 micron tot 50 micron, breedtes van de rekfolie van 5 t/m 100cm, rekpercentages van 150%, 250% en 300% en wij kunnen leveren in diverse kleuren.

U kunt ons altijd bellen of mailen en de gewenste specificaties van de snijfolie (rekfolie op maat) aan ons doorgeven. Wij zullen de mogelijkheden met u bespreken en zo spoedig mogelijk een passende aanbieding voor u maken.

REKFOLIE.NL
Tel.: 0252 - 830260
E-mail: sales@rekfolie.nl

 

 

Als specialist in verzend- en verpakkingsmateriaal onderkennen we het belang van kwalitatief goede noppenfolie. Of u het nu gebruikt als isolatiemateriaal of voor het beschermen van uw goederen tijdens het transport, noppenfolie is breed toepasbaar.

Soorten Noppenfolie

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment noppenfolie, ook wel bubbeltjesplastic of luchtkussenfolie genoemd, in verschillende soorten en in verschillende lengte en breedte.  Wij leveren zowel noppenfolie vellen als noppenfolie of luchtkussenfolie op de rol. De dikte van onze noppenfolie is 80 micron en de diameter van de noppen is 10 mm. De hoogte van de noppen is 4 mm.

Noppenfolie aanbieding

Onze noppenfolie is, zoals u van ons gewend bent, van uitstekende kwaliteit en wij hebben de volgende rollen in de SALE én op voorraad:

-   Noppenfolie 50cm x 100m 10mm nop bij afname van 24 rollen, NU van € 12,00 voor € 11,00 per rol
-   Noppenfolie 100cm x 100m 10mm nop bij afname van 24 rollen, NU van € 25,00 voor € 21,00 per rol

 

Noppenfolie aanbieding


Op https://www.rekfolie.nl/beschermen/noppenfolie/ ziet u ons volledige assortiment. Heeft u vragen belt u ons dan direct  op 0252 – 830260. Wij helpen u graag!

REKFOLIE.NL
Tel.: 0252 - 830260
E-mail: sales@rekfolie.nl

 

High performance rekfolie, onderscheidend in gebruik

Rekfolie is er in verschillende soorten en voor verschillende toepassingen. Binnen de handrollen rekfolie is Rekfolie PLUS de meest verkochte rekfolie en dat is niet zo gek. Hieronder leggen we u uit waarom dat zo is.

 

Rekfolie PLUS is een echt unieke folie

Rekfolie PLUS is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet bij de standaard rekfolie wordt gebruikt. Sterker nog, slechts een handvol fabrikanten is in staat deze rekfolie te produceren. Deze high performance folie leveren wij in 8, 10 en 12 micron dik en is net zo sterk als normale rekfolie van 17 tot 20 micron maar een stuk dunner en u hoeft dus minder folie te gebruiken. Besparend voor uw portemonnee en het milieu! Het is volledig recyclebaar dus duurzaam zonder concessies te doen.

 

 Rekfolie PLUS

 

Twee varianten high performance rekfolie

In het assortiment hebben wij twee varianten waaruit u kunt kiezen: de Rekfolie Plus handrollen zonder én met OSC. OSC is de afkorting van One Side Cling en betekent dat de rekfolie aan de binnenkant kleeft maar aan de buitenklant glad is.

 

Nieuw in het assortiment is de rekfolie PLUS met een gladde buitenzijde van 45cm breed met wel 600 meter! op een rol. Alle soorten rekfolie PLUS zijn verpakt in een doos met 6 rollen en in elke doos wordt een gratis set dispensers meegeleverd om het afrollen te vergemakkelijken.

 

In welke branches wordt Rekfolie PLUS gebruikt?

Eigenlijk wordt deze rekfolie in bijna alle branches gebruikt en is het ook overal toepasbaar. Toch zien we dat de gladde variant met name in de tuinbouw enorm populair is. Het wordt gebruikt voor het wikkelen van producten op de veilingkarren en Deense karren.

 

Wilt u Rekfolie PLUS eens uitproberen?

Wij begrijpen dat u enerzijds altijd op zoek bent naar de beste wikkelfolie maar ook niet zo snel zal overschakelen naar een ander product als u tevreden bent over uw huidige folie.

 

Laat ons u overtuigen van de unieke eigenschappen van deze high performance rekfolie. Wij sturen graag een monster van deze rekfolie op of brengen dit langs als u in de nabije regio werkzaam bent.

 

Wij horen graag van u! Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via onze chat, e-mail en natuurlijk via de telefoon.

 

Rekfolie.nl

Tel.: 0252 - 830260

E-mail: sales@rekfolie.nl

Door de opmars van webshops en het online bestellen van artikelen neemt de pakketvracht een enorme vlucht. Bedrijven versturen producten veelal via pakketjes terwijl dat niet altijd nodig is. Met luchtkussen enveloppen kunt u kleine producten ook versturen. Handig want uw producten zijn goed beschermd en kunnen vaak via de brievenbus worden afgeleverd.

Lees meer

Strapping tape is een sterke plakband, gemaakt van polypropyleen tape. Het wordt met name intern gebruikt voor het (tijdelijk) omsnoeren van pallets of bundelen van materialen. Strapping tape kleeft goed en heeft een goede spanningscorrosie. Het is makkelijk te verwerken en laat, door de hotmelt belijming, geen lijmresten achter bij het verwijderen van de tape.

Lees meer
Aangemaakt op
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4