Aangemaakt op
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tot voor kort bestond het assortiment van de rekfolie minirollen uit rollen in een transparante kleur. Voor menig klant voldoende maar toch kregen wij van velen het verzoek of de minirollen rekfolie ook in kleuren beschikbaar waren.

Vandaar dat wij verheugd zijn u te kunnen meedelen dat wij sinds kort deze bundelfolie nu ook kunnen leveren in de kleuren zwart, rood en wit. De rollen zijn beschikbaar in de maat 100mm x 150 meter x 23 micron.

Bundelfolie minirollen nu ook in verschillende kleuren

 

De populariteit van bundelfolie verklaard

Bij het opmaken van een pallet is het bijzonder makkelijk om gebundelde producten op de pallet te plaatsen. Het zorgt voor stevigheid, een goede verdeling van het gewicht en het werkt sneller dan wanneer alle producten los moeten worden gepalletiseerd. Met name de ergonomische folie dispensers (handrollers) werken fijn en zorgen dat u de goederen makkelijk kan bundelen.

 

Waar wordt bundelfolie (rekfolie minirollen) gebruikt?

De minirollen rekfolie worden met name gebruikt in de branches waar het verpakken, de opslag en het transport van de goederen een dagelijkse bezigheid is.  De minirollen zijn zeer elastisch en dit zorgt ervoor dat de folie strak om de lading of bundeling blijft zitten. Rekfolie levert deze bundelfolie in diktes van 17, 20 en 23 micron.


Heeft u vragen over de minirollen of kunnen wij u op het gebied van verzend- en verpakkingsmateriaal ergens mij helpen neem dan even contact met ons op.

REKFOLIE.NL
Tel.: 0252 – 830260,
E-mail: verkoop@rekfolie.nl

Rekfolie is er in vele soorten, maten en kwaliteit. Toch zijn er situaties waarin u behoefte heeft aan rekfolie op maat, snijfolie noemen we dit. Simpelweg omdat uw behoeften niet terug te vinden zijn in de standaard wikkelfolies.

Snijfolie als machinerollen

Snijfolie leveren wij op maat volgens uw gewenste specificaties als machinerollen. Ze kunnen worden gebruikt door horizontale wikkelmachines om producten te bundelen. Snijfolie wordt met name gebruikt in de bouw en metaalindustrie waar zaken als hout, metaal en plastic worden gebundeld voor opslag of transport.
Snijfolie

De mogelijkheden van rekfolie op maat

Bij snijfolie zijn er tal van mogelijkheden. Eenzijdig gladde rekfolie, eenzijdig klevende rekfolie, diverse kokerlengten, kokerdiameters van 30 tot 76mm, diktes van rekfolie van 12 micron tot 50 micron, breedtes van de rekfolie van 5 t/m 100cm, rekpercentages van 150%, 250% en 300% en wij kunnen leveren in diverse kleuren.

U kunt ons altijd bellen of mailen en de gewenste specificaties van de snijfolie (rekfolie op maat) aan ons doorgeven. Wij zullen de mogelijkheden met u bespreken en zo spoedig mogelijk een passende aanbieding voor u maken.

REKFOLIE.NL
Tel.: 0252 - 830260
E-mail: sales@rekfolie.nl

 

 

Als specialist in verzend- en verpakkingsmateriaal onderkennen we het belang van kwalitatief goede noppenfolie. Of u het nu gebruikt als isolatiemateriaal of voor het beschermen van uw goederen tijdens het transport, noppenfolie is breed toepasbaar.

Soorten Noppenfolie

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment noppenfolie, ook wel bubbeltjesplastic of luchtkussenfolie genoemd, in verschillende soorten en in verschillende lengte en breedte.  Wij leveren zowel noppenfolie vellen als noppenfolie of luchtkussenfolie op de rol. De dikte van onze noppenfolie is 80 micron en de diameter van de noppen is 10 mm. De hoogte van de noppen is 4 mm.

Noppenfolie aanbieding

Onze noppenfolie is, zoals u van ons gewend bent, van uitstekende kwaliteit en wij hebben de volgende rollen in de SALE én op voorraad:

-   Noppenfolie 50cm x 100m 10mm nop bij afname van 24 rollen, NU van € 12,00 voor € 11,00 per rol
-   Noppenfolie 100cm x 100m 10mm nop bij afname van 24 rollen, NU van € 25,00 voor € 21,00 per rol

 

Noppenfolie aanbieding


Op https://www.rekfolie.nl/beschermen/noppenfolie/ ziet u ons volledige assortiment. Heeft u vragen belt u ons dan direct  op 0252 – 830260. Wij helpen u graag!

REKFOLIE.NL
Tel.: 0252 - 830260
E-mail: sales@rekfolie.nl

 

High performance rekfolie, onderscheidend in gebruik

Rekfolie is er in verschillende soorten en voor verschillende toepassingen. Binnen de handrollen rekfolie is Rekfolie PLUS de meest verkochte rekfolie en dat is niet zo gek. Hieronder leggen we u uit waarom dat zo is.

 

Rekfolie PLUS is een echt unieke folie

Rekfolie PLUS is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet bij de standaard rekfolie wordt gebruikt. Sterker nog, slechts een handvol fabrikanten is in staat deze rekfolie te produceren. Deze high performance folie leveren wij in 8, 10 en 12 micron dik en is net zo sterk als normale rekfolie van 17 tot 20 micron maar een stuk dunner en u hoeft dus minder folie te gebruiken. Besparend voor uw portemonnee en het milieu! Het is volledig recyclebaar dus duurzaam zonder concessies te doen.

 

 Rekfolie PLUS

 

Twee varianten high performance rekfolie

In het assortiment hebben wij twee varianten waaruit u kunt kiezen: de Rekfolie Plus handrollen zonder én met OSC. OSC is de afkorting van One Side Cling en betekent dat de rekfolie aan de binnenkant kleeft maar aan de buitenklant glad is.

 

Nieuw in het assortiment is de rekfolie PLUS met een gladde buitenzijde van 45cm breed met wel 600 meter! op een rol. Alle soorten rekfolie PLUS zijn verpakt in een doos met 6 rollen en in elke doos wordt een gratis set dispensers meegeleverd om het afrollen te vergemakkelijken.

 

In welke branches wordt Rekfolie PLUS gebruikt?

Eigenlijk wordt deze rekfolie in bijna alle branches gebruikt en is het ook overal toepasbaar. Toch zien we dat de gladde variant met name in de tuinbouw enorm populair is. Het wordt gebruikt voor het wikkelen van producten op de veilingkarren en Deense karren.

 

Wilt u Rekfolie PLUS eens uitproberen?

Wij begrijpen dat u enerzijds altijd op zoek bent naar de beste wikkelfolie maar ook niet zo snel zal overschakelen naar een ander product als u tevreden bent over uw huidige folie.

 

Laat ons u overtuigen van de unieke eigenschappen van deze high performance rekfolie. Wij sturen graag een monster van deze rekfolie op of brengen dit langs als u in de nabije regio werkzaam bent.

 

Wij horen graag van u! Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via onze chat, e-mail en natuurlijk via de telefoon.

 

Rekfolie.nl

Tel.: 0252 - 830260

E-mail: sales@rekfolie.nl

Door de opmars van webshops en het online bestellen van artikelen neemt de pakketvracht een enorme vlucht. Bedrijven versturen producten veelal via pakketjes terwijl dat niet altijd nodig is. Met luchtkussen enveloppen kunt u kleine producten ook versturen. Handig want uw producten zijn goed beschermd en kunnen vaak via de brievenbus worden afgeleverd.

Lees meer

Strapping tape is een sterke plakband, gemaakt van polypropyleen tape. Het wordt met name intern gebruikt voor het (tijdelijk) omsnoeren van pallets of bundelen van materialen. Strapping tape kleeft goed en heeft een goede spanningscorrosie. Het is makkelijk te verwerken en laat, door de hotmelt belijming, geen lijmresten achter bij het verwijderen van de tape.

Lees meer

Rekfolie minirollen zijn rollen transparante rekfolie van 100mm breed en 150m lang die worden gebruikt om producten samen te bundelen. Vandaar dat de minirollen rekfolie ook wel bundelfolie of wikkelfolie minirollen worden genoemd.

Lees meer

Omsnoeringsband is er in vele soorten en maten. Welke omsnoeringsband u het beste kunt gebruiken is voor de klant niet altijd duidelijk. In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende soorten omsnoeringsband en welke type band het meest geschikt is voor uw lading.

Lees meer

Indien u regelmatig pallets of dozen verstuurt staat een stabiel en veilig transport natuurlijk voorop. Door polyester omsnoeringsband te gebruiken zorgt u ervoor dat uw goederen op pallets stevig worden vastgezet in goede staat worden afgeleverd bij uw opdrachtgever.

Lees meer

De pallethoes, ook wel afdekhoes of tophoes genoemd, is een nieuw product dat is toegevoegd aan het assortiment van Rekfolie. Pallethoezen worden in tal van branches gebruikt voor het beschermen van goederen tijdens opslag of transport.

Lees meer
Aangemaakt op
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3