Kleur
Lengte
Breedte

Golfkarton

Golfkarton is eenzijdig gegolfd karton dat is opgebouwd uit twee lagen grijspapier. Golfkarton is uitermate geschikt voor het verpakken van producten en het beschermen ervan tijdens verzending. De golven van het golfkarton vangen schokken op en houden de goederen netjes op hun plaats tijdens transport. Golfkarton wordt ook wel ribbelkarton genoemd. Lees meer
1 - 4 van 4 artikelen
filter
Golfkarton op rol 50cm x 70m
Golfkarton op rol 50cm x 70m
vanaf € 24,00
Golfkarton op rol 100cm x 70m
Golfkarton op rol 100cm x 70m
vanaf € 35,00
Golfkarton op rol 120cm x 70m
Golfkarton op rol 120cm x 70m
Prijs op aanvraag
Golfkarton op rol 150cm x 70m
Golfkarton op rol 150cm x 70m
Prijs op aanvraag
 

Golfkarton op rol

Golfkarton op de rol biedt zowel voor klein als groter transport extra bescherming van producten die worden verstuurd. Vaak wordt golfkarton op een palet rondom kwetsbare producten gewikkeld als een extra laag waarbij een laag rekfolie uiteindelijk zorgt voor de stabilisatie van de palet.

Golfkarton is een uitstekende keuze om uw producten te beschermen doordat het flexibel van aard is, licht van gewicht, en relatief goedkoop. Doordat het niet erg goed bestand is tegen water wordt het vaak gekocht in combinatie met rollen rekfolie.
 

Koop golfkarton voordelig via onze staffelkorting

Golfkarton is bij ons op de rol verkrijgbaar in de maten 50 cm x 70 meter lang en 100 cm breed en 70 meter lang. Het is 100% recyclebaar en daardoor ook een milieuvriendelijke keuze. Naast onze scherpe prijzen werken wij bovendien met staffelkorting, dus hoe meer u bestelt hoe meer korting u ontvangt!