Kleur
Lengte
Breedte
Dikte

Tussenvel

Een kartonnen tussenvel, ook wel een palletvel, palletplaat, tussenlegger of bodemplaat genoemd, wordt gebruikt als onderlegger of tussenlegger op een pallet ter bescherming van producten of voor het verstevigen van de pallet. Het plaatsen van een palletplaat biedt een betere stabilisatie en voorkomt ook het insnijden van omsnoeringsband bij de producten. Ze kunnen ook dienst doen als afdekvel of afdekplaat. Nog een andere toepassing is dat er producten in opgerold kunnen worden.

Lees meer
1 - 4 van 4 artikelen
filter
Tussenvel europallet 117 x 77cm massief
Sale
Tussenvel europallet 117 x 77cm massief
vanaf € 0,46 € 0,36
Tussenvel blokpallet 120 x 100cm massief
Tussenvel blokpallet 120 x 100cm massief
vanaf € 0,65
Tussenvel europallet 120 x 80cm
Tussenvel europallet 120 x 80cm
vanaf € 0,77
Tussenvel blokpallet 120 x 100cm
Tussenvel blokpallet 120 x 100cm
vanaf € 1,23
 

De eigenschappen van een tussenvel

Tussenvellen zijn bruikbaar als bodemplaat, beschermplaat tussen producten en afdekplaat. Ze zorgen dat de producten beschermd worden en producten steviger staan op een pallet. Een kartonnen tussenvel is milieuvriendelijk; karton is 100% recyclebaar.
 

Branches waarin tussenvellen worden gebruikt

Tussenvellen worden voornamelijk gebruikt bij productiebedrijven en logistieke bedrijven waar men pallets opbouwt en extra bescherming en stabilisatie wenst.
 

Tussenvel assortiment

Rekfolie.nl heeft tussenvellen van golfkarton én massief karton voor europallets en blokpallets. Heeft u vragen over de tussenvellen neem dan even contact met ons op. Wij adviseren u graag.