Kleur
Lengte
Breedte
Dikte
OSC

Handwikkelfolie geperforeerd

Geperforeerde rekfolie, ook wel gatenfolie genoemd, wordt gebruikt voor het inwikkelen van producten die tijdens het opslag en transport belucht en geventileerd moeten blijven. Denk hierbij aan Deense karren en andere planten- en bloemenkarren. De folie is rekbaar en zorgt ervoor dat een goede ladingzekering tevens gewaarborgd blijft. Gatenfolie is zowel in handrollen als in machinefolie verkrijgbaar.
1 - 4 van 4 artikelen
filter
Handwikkelfolie Perfo Optima 410mm x 300m
Handwikkelfolie Perfo Optima 410mm x 300m
vanaf € 10,60
Handwikkelfolie Perfoflor 420mmx300mx14micron
Handwikkelfolie Perfoflor 420mmx300mx14micron
vanaf € 8,60
Handwikkelfolie Perfoflor 480mmx300mx17micron
Handwikkelfolie Perfoflor 480mmx300mx17micron
vanaf € 10,30
Handwikkelfolie Folienet Lite x 600mtr
Handwikkelfolie Folienet Lite x 600mtr
Prijs op aanvraag
 

De eigenschappen van gatenfolie

Gatenfolie voorkomt inwendige condensatie en zorgt voor een uitstekende ventilatie waardoor producten in een optimale conditie blijven. Gatenfolie is aan de binnenzijde klevend, maar aan de buitenzijde glad waardoor pallets en karren niet aan elkaar 'plakken' tijdens het laden en lossen. 

Er zijn gatenfolies met verschillende groottes. Afhankelijk van het product, kiest men voor de grootte van de gaten, het product moet niet beschadigd worden. De gatenfolie is 100% recyclebaar. 
 

Branches waarin gatenfolie wordt gebruikt

Gatenfolie wordt met name toegepast in de bloemen-, planten-, groenten- en fruitbranche, maar ook bij producten die nog warm zijn na het produceren en nog afgekoeld moeten worden. 
 

Gatenfolie assortiment

Rekfolie.nl heeft een groot assortiment gatenfolie in handrollen en machinerollen. Heeft u vragen over de gatenfolie die het best past bij de toepassing en/of machine die u gebruikt neem dan even contact met ons op. Wij adviseren u graag.