Afvalzakhouders 120 liter tijdelijk in de aanbieding bij Rekfolie.nl

03-03-2020
Ter introductie van de nieuwe, verrijdbare afvalzakhouder van 120 liter in ons assortiment zijn alle afvalzakhouders tijdelijk in prijs verlaagd! De aanbieding is geldig van 28 februari t/m 31 maart 2020.
 

De nieuwe afvalzakhouder 

Een stevige afvalzakhouder uitgevoerd in een groene stalen buisconstructie. De afvalzakhouder heeft een zwarte kunststof deksel en klemring om de afvalzak te bevestigen. De opening heeft een doorsnede van 34cm en heeft 2 wielen en 2 voeten waardoor deze stevig staat. De prijs van deze afvalzakhouder is normaal verkrijgbaar vanaf € 87,- maar is verlaagd naar € 77,-

Deze afvalzakhouder is geschikt voor 120 liter vuilniszakken. De afvalzakken 120 liter voor deze afvalzakhouder hebben wij ook in het assortiment.

Afvalzakhouder in de aanbieding


Afvalzakhouder 400 liter, een bestseller

Naast de 120 liter afvalzakhouders is de afvalzakhouder van 400 liter een bestseller bij Rekfolie.nl. Ook hiervan hebben wij een tijdelijke prijsverlaging doorgevoerd. De afvalzakhouder is nu extra voordelig te bestellen voor de  vanaf prijs van € 65,-

Voor de 400 liter afvalzakhouder zijn echter ook wielen beschikbaar om de afvalzkhouder verrijdbaar te maken. Last but not least hebben we hier de volgende afvalzakken voor beschikbaar:Heeft u vragen? Ben u op zoek naar advies? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag!

Team Rekfolie.nl
Tel.: 0252 830260
E-mail: verkoop@rekfolie.nl