• Verpakkingen voor elke branche
  • Gratis levering binnen NL
  • Vóór 15:00 uur besteld? Volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering in BE vanaf € 250,-

Afvalzakken van 400 liter zijn een slimme en efficiënte keuze

13-01-2023
Afvalzakken van 400 liter zijn grote zakken die speciaal ontworpen zijn voor het opvangen en vervoeren van grote hoeveelheden afval. Deze zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, zoals polyethyleen, dat bestand is tegen scheuren, scheuren en lekken.

Bij het verzamelen van afval is het natuurlijk handig als je ziet wat er precies in de afvalzak zit. Ben je op zoek naar een afvalzak voor alleen plastic folie kies dan voor een afvalzak met een relatief lagere dikte (micron). Wil je graag plastic flessen e.d. inzamelen kies dan voor een wat sterkere afvalzak (80 micron).

De grootte van deze afvalzakken maakt ze ideaal voor gebruik in industriële en commerciële omgevingen, zoals fabrieken, magazijnen, winkels en kantoren. Ze zijn ook geschikt voor gebruik in gemeenschappelijke ruimtes, zoals parkeergarages, parken en openbare plaatsen. Afvalzakken van 400 liter wordt vooral gebruikt voor het inzamelen van kunststof verpakkingen die gerecycled moeten worden. Er zit geen deksel op, dus deze zakken worden sowieso niet gebruikt voor restafval en gft afval.

afvalzakken 400 liter
 

Voordelen 400 liter afvalzakken

Een van de grootste voordelen van afvalzakken van 400 liter is hun capaciteit. Ze kunnen grote hoeveelheden afval opnemen, waardoor ze minder vaak hoeven te worden vervangen. Dit kan leiden tot een aanzienlijke kostenbesparing voor bedrijven en organisaties die grote hoeveelheden afval produceren.

Afvalzakken van 400 liter zijn ook gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn voorzien van een sluitlint en ponsgaten waardoor de zakken persbaar zijn. Dit maakt het afvalbeheer een stuk eenvoudiger en efficiënter. Een ander voordeel van afvalzakken van 400 liter is dat ze milieuvriendelijk zijn. 
 

Afvalzakken assortiment 

Bij Rekfolie.nl hebben we 3 soorten afvalzakken van 400 liter in ons afvalzakken assortiment. Ze verschillen in diktes omdat je voor zwaar afval natuurlijk een dikker afvalzak nodig hebt (80 micron).
•    Afvalzak MDPE 400l 66x15x198cm 30micron transparant
•    Afvalzak LDPE 400l 69x14x195cm 40micron transparant
•    Afvalzak LDPE 400l 70x16x200cm 80micron transparant 
 

Afvalzakhouder

Ook kan de 400 liter afvalzak worden geplaatst in een afvalhouder. Deze afvalzakhouder is verzinkt en enorm handig. Eventueel kunt u ook 2 wielen monteren zodat de afvalzakhouder ook verrijdbaar wordt. De afvalzakhouder kan ook worden aangeschaft ik de webshop.

In samenvatting, afvalzakken van 400 liter zijn een uitstekende keuze voor bedrijven en organisaties die grote hoeveelheden afval produceren. Ze zijn stevig, duurzaam, gemakkelijk te gebruiken en milieuvriendelijk, waardoor ze een uitstekende oplossing bieden voor het efficiënt beheren van afval.