Bespaar minimaal 30% met Wikkelfolie Plus

11-03-2019
Wikkelfolie, ook wel rekfolie genoemd, is er in verschillende soorten en wordt gebruikt voor verschillende toepassingen. Binnen de handrollen wikkelfolie is de Rekfolie Plus variant onze meest verkochte rekfolie en dat is niet zo gek. 
 

Waarom kiezen voor Rekfolie Plus?

Wikkelfolie handrol Plus is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet bij de standaard rekfolie wordt gebruikt. Sterker nog, slechts een handvol fabrikanten is in staat deze rekfolie te produceren. Deze high performance folie leveren wij in 8, 10 en 12 micron dik en is net zo sterk als normale rekfolie van 17 tot 20 micron maar een stuk dunner waardoor u minder folie te gebruiken. De besparing is minimaal 30%! Besparend voor uw portemonnee en het milieu! Het is volledig recyclebaar dus duurzaam zonder concessies te doen.
Wikkelfolie HR Plus, unieke rekfolie

Twee varianten high performance wikkelfolie

In het assortiment hebben wij twee varianten wikkelfolie waaruit u kunt kiezen: de Rekfolie Plus handrollen zonder én met OSC. OSC is de afkorting van One Side Cling en betekent dat de rekfolie aan de binnenkant kleeft maar aan de buitenklant glad is.
 
Rekfolie Plus is verpakt in een doos met 6 rollen en in elke doos wordt een gratis set dispensers meegeleverd om het afrollen te vergemakkelijken.
 

In welke branches wordt Rekfolie HR Plus gebruikt?

Eigenlijk wordt deze rekfolie in bijna alle branches gebruikt en is het ook overal toepasbaar. Toch zien we dat de gladde variant met name in de tuinbouw enorm populair is. Het wordt gebruikt voor het wikkelen van producten op de veilingkarren en Deense karren.

Wikkelfolie op kar
 

Wilt u deze wikkelfolie Plus eens uitproberen?

Wij begrijpen dat u enerzijds altijd op zoek bent naar de beste wikkelfolie maar ook niet zo snel zal overschakelen naar een ander product als u tevreden bent over uw huidige folie.
 
Laat ons u overtuigen van de unieke eigenschappen van deze high performance wikkelfolie. U gebruikt niet alleen minder folie maar bespaart ook op uw kosten! Wij sturen graag een monster van deze rekfolie op of brengen dit langs als u in de nabije regio werkzaam bent.
 
Heeft u vragen over deze folie dan kunt u ons bereiken via onze chat, e-mail en natuurlijk via de telefoon.
 
Rekfolie.nl
Tel.: 0252 - 830260
E-mail: verkoop@rekfolie.nl