• Verpakkingen voor elke branche
  • Gratis levering binnen NL
  • Vóór 15:00 uur besteld? Volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering in BE vanaf € 250,-

Bespaar op verzendkosten met brievenbusdoosjes

30-03-2021
Nu het online kopen in het Corona tijdperk door het dak is gegaan wordt er ook veel meer gelet op de verzendkosten. Honderden pakketjes per week of per dag zelfs komt bij sommige webshops steeds vaker voor en besparen op de verzendkosten loont dan vrij snel. Hoe doet u dat?
 

Brievenbuspost versus pakketpost

We zien dat veel webshops nog steeds te veel uitgeven aan verzendkosten. Zijn uw producten niet al te groot dan is het slim om ze zo te verpakken dat ze door de brievenbus passen. Als uw brievenbusdoos inclusief inhoud niet groter is dan 38 x 26,5 x 3,2 centimeter en niet meer weegt dan 2 kilogram, dan kunt u de verzending al laten bezorgen vanaf een tarief van slechts € 3,50. En dat is een stuk voordeliger dan pakketpost.

Door de enorme toename van het aantal bestellingen komt het namelijk ook steeds meer voor dat pakketpost niet altijd meer de volgende dag wordt bezorgd. De klant wordt echter steeds veeleisender.  Zij willen hun bestelling zo snel mogelijk in huis hebben en tegen een zo laag mogelijke prijs. De oplossing? Brievenbusdoosjes. Bij Rekfolie.nl al vanaf 0,12 per stuk!

brievenbusdoosjes in verschillende formaten

De voordelen van brievenbusdozen voor webshops

Bij het versturen van producten kan je gebruik maken van enveloppen, pakketten, pallets en natuurlijk brievenbusdoosjes. Wat zijn de voordelen van brievenbusdoosjes? We zetten ze hieronder voor u op een rij:
 
•  Brievenbusdoosjes zijn kostenbesparend.
•  Stevig (gemaakt van golfkarton).
•  Brievenbusdoosjes komen direct aan omdat ze door de postbezorger in de brievenbus kunnen worden gestopt.
•  Uw producten komen gegarandeerd schadevrij aan.
 

Brievenbusdoosjes in verschillende maten

Brievenbusdoosjes zijn er in diverse formaten en de maximale afmeting mag 38 x 26,5 x 3,2 centimeter groot zijn. Verder mag een brievenbusdoos niet meer dan 2 kilogram wegen. Voldoet uw doosje daaraan dan  vallen ze onder de geldende tarieven voor brievenbus bezorging. Bij rekfolie hebben we de formaten:

•  A4 (31 x 21,5 x 3 cm)
•  A5 (22 x 15,5 x 3 cm)
•  A6 (16 x 11 x 3 cm)
•  Max format (37 x 26 x 3 cm)
 
De brievenbusdozen worden ongevouwen aangeleverd, nemen weinig ruimte in beslag en zijn makkelijk in elkaar te zetten. De doosjes zijn vervaardigd uit stevig golfkarton.
 

Onderscheid uw bedrijf met een uniek brievenbusdoosje

Naast de standaardkleur wit heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid uw eigen doos te maken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de dozen te bedrukken met uw eigen logo of een ander ontwerp. Zo zorgt u voor herkenbaarheid en onderscheid.
 

Brievenbusdozen bestellen bij Rekfolie.nl

Bij Rekfolie.nl kunt u brievenbusdozen bestellen in voor een scherpe prijs. Afname is mogelijk vanaf 2 pakken (100 stuks) of per pallet (van 4500 stuks). Hoe meer u afneemt, hoe groter de korting.
 
Heeft u nog vragen over brievenbusdoosjes of onde andere producten neemt u dan even contact op met de verkoop (0252-830260 ) of bel even direct met Kees  Zonneveld (06-53762532).