Bundel pakketten met mini wikkelfolie

03-06-2020
Mini wikkelfolie, ook bekend als bundelfolie en mini stretchfolie, is de oplossing voor het verpakken en bundelen van pakketten. De mini wikkelfolie is gemaakt van LDPE en wordt gratis geleverd met een handige folie dispenser. Met enkele wikkelingen van de minirol ontstaat een krachtig rekband. Door de grote elasticiteit blijft de folie strak om de lading of bundeling zitten.

mini wikkelfolie of bundelfolie

Assortiment mini wikkelfolie


Rekfolie.nl levert een breed assortiment bundelfolie. De wikkelfolie wordt geleverd in de kleuren transparant, wit, rood en zwart. Qua breedte is er keuze uit 100mm, 150mm, 225mm en zelfs 250mm. De lengte varieert van 150 en 300m en bovendien is er keuze uit vier diktes: van 12, 17, 20 én 23 micron.
 

Voor wie zijn de minirollen rekfolie geschikt?

De minirollen zijn geschikt voor iedereen die met enige regelmaat pakketten verstuurd. Het wordt echter met name gebruikt in de branches waar het verpakken, de opslag en het transport van de goederen een dagelijkse bezigheid is.  
 

Wat is het voordeel van bundelfolie of mini wikkelfolie?

Bij het opmaken van een pallet is het bijzonder makkelijk om gebundelde producten op de pallet te plaatsen. Het zorgt voor stevigheid, een goede verdeling van het gewicht en het werkt sneller dan wanneer alle producten los moeten worden gepalletiseerd. Met name de ergonomische folie dispensers (handrollers) werken fijn en zorgen dat u de goederen makkelijk kan bundelen. 

Bundelfolie wat ook wel gebruikt in plaats van plakband om producten samen te voegen om te verzenden of op te bergen. Het nadeel van plakband is dat er lijmresten kunnen achterblijven op de producten en dat heb je bij bundelfolie niet. De gebundelde producten hoeven niet persé daarna op een pallet geplaatst te worden. Voorbeeld: als wij bijv. 4 pakken à 30 stuks kartonnen hoekprofielen naar een klant versturen, maken wij daar met bundelfolie 2 colli van. Wij bundelen dus 2 pakken à 30 stuks met deze folie bij elkaar.
 

Aanbieding mini wikkelfolie

Rekfolie.nl heeft momenteel 2 producten in de aanbieding:
De mini wikkelfolie rollen 100mm x 150m x 17 micron
De mini wikkelfolie rollen 100mm x 150m x 20 micron

mini wikkelfolie aanbieding

Heeft u vragen over de minirollen of kunnen wij u op het gebied van verzend- en verpakkingsmateriaal ergens mee helpen neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag!


REKFOLIE.NL 
Tel.: 0252 - 830260 
E-mail: verkoop@rekfolie.nl