De Beschermhoes voor bloemen en planten voorkomt schade bij kou en vorst

01-12-2020
Hoewel we een milde herfst hebben gehad is de verwachting dat we een koude winter tegemoet gaan. Althans als we de weersvoorspellers mogen geloven. 

Voor de tuinbouw betekent dit dat bloemen en planten goed beschermd moeten worden tijdens transport om vorstschade te voorkomen. Planten en bloemen bevatten nu eenmaal water en bevriezing leidt helaas tot veel schade. Schade, en dus gederfde inkomsten,  die we in dit coronajaar helemaal niet kunnen gebruiken. Tijdens het overladen bij transport worden bloemen en planten enigszins beschermd wanneer gebruik wordt gemaakt van vorst beschermhoezen. Deze hoezen zorgen voor de benodigde bescherming van bloemen en planten omdat aan de bovenkant ponsgaten zitten die voor de beluchting zorgen.
 

Vorst beschermhoes voor Eurokar, Deense kar en veilingkar

Bij Rekfolie.nl hebben we vorsthoezen voor de Eurokar , de Deense kar en de veilingkar. Onze vorsthoezen zijn van gemakt van lagedichtheidpolyetheen  (LDPE) en hierdoor soepel en buigzaam. De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dikten. De Eurokar en veilingkar hoezen zijn leverbaar vanaf 100 stuks, de beschermhoezen voor de Deense kar vanaf 2500 stuks.

Bekijk ons assortiment beschermhoezen tegen de vorst in onze webshop. 


Naast de vorsthoes leveren wij ook PE vellen op de rol, ook wel dakjes genoemd. Deze vellen kunnen worden gebruikt als vorstbescherming voor Deense karren, voor in AA dozen en andere toepassingen.

Heeft u vragen of wilt u iets folie maat bestellen? Neem dan even contact met ons op. U kunt ons bereiken via mail, chat en natuurlijk via de telefoon.

Team Rekfolie.nl
Tel.: 0252 830260
E-mail: verkoop@rekfolie.nl