• Verpakkingen voor elke branche
  • Gratis levering binnen NL
  • Vóór 15:00 uur besteld? Volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering in BE vanaf € 250,-

Deense karstroken beschermen uw bloemen en planten op de Deense Kar

24-12-2020
Deense karstroken, ook wel CC vellen of plakstroken genoemd, worden gebruikt om bloemen en planten op Deense karren te beschermen tijdens transport en opslag. Nu het tulpenseizoen op het punt van beginnen staat zien we de aanvragen weer binnenkomen.

We hebben de Deense karstroken in twee verschillende soorten: de CC vellen zijn van plastic en de Deense karstroken zijn van karton.  Beide producten zorgen ervoor de Deense karren bij het verplaatsen bijv. het in en uitrijden van een vrachtauto of koelcel, de bloemen en planten niet beschadigen. 
 

cc-vellendeense-karstroken
 

CC vellen zijn voorzien van twee sterke plakstrippen aan beide uiteinden. De transparante CC vellen zijn zeer glad zodat de karren bij het verplaatsen makkelijk langs elkaar heen glijden. Wij kunnen ook bedrukte plakstroken leveren bijv. met uw logo. 

De vellen worden gebruikt in plaats van rekfolie omdat de cc vel per laag wordt aangebracht en weer verwijderd kan worden. De andere lagen bloemen blijven dan nog voorzien van een vel. Als je rekfolie gebruikt valt bij het loshalen van de folie deze er meestal helemaal af.

Heeft u vragen omtrent de Deense karstroken of de cc vellen neem dan even contact met ons op. U kunt ons bereiken via mail, chat en natuurlijk via de telefoon.

Team Rekfolie.nl
Tel.: 0252 830260
E-mail: verkoop@rekfolie.nl