• Verpakkingen voor elke branche
  • Gratis levering binnen NL
  • Vóór 15:00 uur besteld? Volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering in BE vanaf € 250,-

Geen verzending is compleet zonder de paklijstenveloppe

20-12-2021
Het plakken van de paklijstenenveloppe is een van de laatste handelingen bij het versturen van een pakket. Een goede paklijstenveloppe is echter onmisbaar en bewijst bij elke verzending zijn waarde. 

Bij Rekfolie.nl vindt u een uitgebreid assortiment paklijstenveloppen van A4 tot A8 formaat.
 

Wat zijn paklijstenveloppen?

Paklijstenveloppen zijn plastic documentenhoesjes die op postzendingen, pakketzendingen of pallets worden geplakt. Ze worden ook wel dokulops of documenthoesjes genoemd.

paklijstenveloppen

Wanneer gebruikt u paklijstenveloppen?

Paklijstenveloppen worden gebruikt voor het meesturen van bepaalde documenten zoals paklijsten, vrachtbrieven of (pro-forma) facturen. De paklijstenveloppe wordt geplakt aan de buitenzijde van een pakket of pallet en is vaak zelfklevend van aard.
 

Kenmerken van paklijstenveloppen

Paklijstenveloppen zijn weerbestendig en hebben een zelfklevend achterzijde van polyethyleen waardoor ze eenvoudig op pakketten of pallets kunnen worden geplakt. 
 

Wat zijn de voordelen van paklijstenveloppen?

Het grote voordeel van paklijstenveloppen is dat documenten die erin vervoerd worden scanbaar zijn zonder dat de paklijstenveloppen hoeven te worden geopend. Doordat paklijstenveloppen van plastic zijn zorgen ze dat de verzendpapieren zoals vrachtbrieven en paklijsten schoon en droog blijven. Dit draagt ook bij aan de kwaliteit van uw verzending.
 

Soorten paklijstenveloppen

Paklijstenveloppen zijn er in verschillende formaten (A4,A5,A6,A8) en ze kunnen blanco zijn maar zijn ook bedrukt leverbaar. De voorkant van de pakketenveloppe of documentenhoesje kan daarnaast transparant zijn maar ook ondoorzichtig.

Het zal duidelijk zijn dat de paklijstenveloppen onmisbaar zijn voor iedereen die regelmatig goederen verstuurd.

REKFOLIE.NL 
Tel.: 0252 - 830260 
E-mail: verkoop@rekfolie.nl