• Verpakkingen voor elke branche
  • Gratis levering binnen NL
  • Vóór 15:00 uur besteld? Volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering in BE vanaf € 250,-

Geperforeerde rekfolie, ideaal voor de AGF en bloemen branche

18-10-2022
Geperforeerde rekfolie wordt gebruikt voor het inwikkelen van producten die tijdens het transport belucht en geventileerd moeten blijven. De geperforeerde folie voorkomt inwendige condensatie en zorgt voor een uitstekende ventilatie waardoor producten in een optimale conditie blijven.
 

Geperforeerde folie met kleine gaten

Geperforeerde rekfolie, ook wel gatenfolie genoemd, is met de kleine gaatjes vooral geschikt voor verwerking in de bloemen- en plantenbranche. Deze rekfolie is aan de binnenzijde klevend, maar aan de buitenzijde glad  waardoor pallets en karren niet aan elkaar 'plakken' tijdens het laden en lossen. Door de kleine gaten raken de producten ook niet van buitenaf beschadigd. Rekfolie HR Perfo Optima en Rekfolie HR Perfoflor zijn hiervoor geschikt.

Geperforeerde folie wordt ook wel gatenfolie genoemd
 

Geperforeerde folie met grote gaten 

Folienet en machinerol folie Airflow zijn geperforeerde folie met grotere gaten. Net als normale rekfolie zijn deze folies gemakkelijk aan te brengen en zorgen de versterkte zijkanten voor een goede stabilisering van de pallet. Deze folies worden met name ingezet voor gekoelde en diepgevroren producten, voedingsmiddelen, groenten en fruit.
 
Geperforeerde folie kent dus vele typen en wordt ook wel perfo stretch, gatenfolie, gaatjesfolie en hortiwrap genoemd. Rekfolie.nl levert een breed assortiment aan geperforeerde rekfolie, zowel handrollen als machinerollen. Voor elke toepassing heeft Rekfolie.nl wel een oplossing. Heeft u vragen, wilt u advies of een monster, kunt u ons altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.