Handwikkelfolie in de aanbieding

06-01-2020
Wikkelfolie, ook wel rekfolie of stretchfolie genoemd, is er in verschillende soorten en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Handwikkelfolie is wikkelfolie dat handmatig kan worden bevestigd voor het beschermen en stabiliseren van een lading.

Bij Rekfolie.nl kunt u kiezen uit handwikkelfolie van verschillende kleuren en met verschillende afmetingen.
 
Handwikkelfolie in transparante kleur is het meest populair maar u kunt ook kiezen voor blauw, rood, zwart of wit. De breedtes van de rekfolie handrollen bestaan uit 450 en 500mm en de lengte varieert van 170 tot 600 meter. Het assortiment handwikkelfolie bestaat uit diktes van 10 tot 23 micron. 
handwikkelfolie

De handwikkelfolie HR Nova 500 x 300m x 20 micron is tot eind januari in de aanbieding. Deze transparante standaard wikkelfolie is geschikt voor het stabiliseren van pallets met een zware lading. De folie heeft een hoog rekpercentage en een uitstekende helderheid waardoor het scannen van producten geen probleem geen probleem is. Heeft een geruisarme afrolling. Rekfolie is 100% recyclebaar.

Bij rekfolie.nl vindt u een breed assortiment rekfolie handrollen en aanverwante producten. Ook is er de mogelijkheid op folie op maat aan te vragen. 

Team Rekfolie.nl
Tel.: 0252 830260
E-mail: verkoop@rekfolie.nl