Handwikkelfolie wit en zwart maken waardevolle producten onzichtbaar

28-10-2020
Handwikkelfolie is rekfolie dat geschikt is om handmatig ladingen mee te bevestigen en te stabiliseren. Handwikkelfolie heeft een hoog rekpercentage en een geruisarme afrolling. 

De producten zullen hierdoor tijdens bevestiging naar elkaar worden getrokken en voor de nodige stabiliteit zorgen. Uw producten zijn zo beter beschermd tegen diefstal tijdens transport, overslag en opslag. Het materiaal is gemaakt van LLPDE en heeft een gladde buitenkant. De folie is recyclebaar en draagt bij aan een milieuvriendelijk en duurzaam klimaat. 

Handwikkelfolie (Rekfolie Handrollen of HR) is er in verschillende soorten en afmetingen. Bij rekfolie.nl is het verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, zwart en natuurlijk in transparant.


Waarom kiezen voor gekleurde folie?

Wanneer u kiest voor gekleurde handwikkelfolie i.p.v. transparante folie zorgt u er indirect voor dat u de kans op diefstal reduceert. De producten op de pallets zijn namelijk niet direct zichtbaar. Ook kan de kleur ervoor zorgen dat u de producten of pallets makkelijk kunt herkennen. 


Handwikkelfolie in een witte kleur

Handwikkelfolie in het wit is vanuit voorraad leverbaar vanaf 4,50 per rol. De dikte hiervan is 20 micron en de lengte en breedte zijn 500mm x 300m. Indien u een folie dispenser mee bestelt krijgt u hierop een korting van 33%.

handwikkelfolie witte kleur

Handwikkelfolie in een zwarte kleur

Handwikkelfolie in het zwart hebben we in 3 verschillende soorten en afmetingen en te koop vanaf € 4,20 per rol. Ook hier werken wij met staffelprijzen.

Handwikkelfolie zwarte kleur
Bij rekfolie.nl vindt u naast rekfolie, wikkelfolie en dispensers een compleet assortiment producten om uw zending te beschermen, te omsnoeren en te verpakken. Veelal uit voorraad leverbaar.

Heeft u vragen of wilt u iets folie maat bestellen? Ook dat is mogelijk! U kunt ons bereiken via mail, chat en natuurlijk via de telefoon.


Team Rekfolie.nl
Tel.: 0252 830260
E-mail: verkoop@rekfolie.nl