Hoekprofielen zijn de onmisbare bescherming voor uw producten op pallets

29-03-2020
Hoekprofielen zijn vaak een belangrijk onderdeel van een palletlading. Simpelweg omdat het de goederen beschermt bij opslag en transport.  Essentieel voor u en uw klant.
 

Wat zijn hoekprofielen eigenlijk?

Hoekprofielen dienen voor het beschermen van kwetsbare hoeken of randen van uw vracht tijdens opslag en het transport van uw vracht. Ook stabiliseren de hoekprofielen uw vracht bij het verzenden van palletladingen.
 

Soorten hoekprofielen

Hoekprofielen zijn er in alle soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor stalen hoekprofielen, aluminium hoekprofielen, rvs hoekprofielen, houten hoekprofielen en kartonnen hoekprofielen. 
Bij het verzenden van goederen via pallets wordt dit in de meeste branches voornamelijk gebruik gemaakt van kartonnen hoekprofielen. Gewoon omdat de kartonnen hoekprofielen geschikt zijn om de juiste bescherming te bieden voor de meeste producten.

Hoekprofielen
 

De voordelen van kartonnen hoekprofielen

Het gebruik van kartonnen hoekprofielen levert u de volgende voordelen op:
•    Ze verstevigen de hoeken van uw dozen waardoor deze minder kwetsbaar zijn.
•    Ze beschermen de hoeken en randen van uw goederen op pallets.
•    Ze zijn in meerdere lengten beschikbaar.
•    Ze verstevigen uw pallets en maken ze stabieler.
•    Ze zorgen ervoor dat pallets stapelbaar zijn geschikt zijn voor opslag.
•    Ze zijn eenvoudig te recyclen en dus ecologisch verantwoord.
 

Waarom kiezen voor de hoekprofielen van Rekfolie.nl?

Bij Rekfolie.nl hebben we ons specifiek toegelegd op kartonnen hoekprofielen. Deze hoekprofielen hebben we op voorraad in verschillende afmetingen. Kartonnen hoekprofielen van 35x35x2,4mm met een lengte van 100cm tot hoekprofielen van 100x100x3mm met een lengte van 165cm.

Door onze specialisatie en grote inkoop zijn onze kartonnen hoekprofielen bijzonder scherp geprijsd. We hebben ze vanaf € 0,09 per stuk!

REKFOLIE.NL 
Tel.: 0252 - 830260 
E-mail: verkoop@rekfolie.nl