Kartonnen hoekprofielen voor productbescherming en palletstabiliteit

22-03-2023
Bij het beschermen van uw producten tijdens het transport via pallets spelen hoekprofielen een belangrijke rol. Hoekprofielen, ook wel hoekbeschermers genoemd, voorkomen dat de lading van pallets schade oploopt tijdens het vervoer. De hoeken van pallets zijn kwetsbaar en kartonnen hoekprofielen  zorgen ervoor dat omsnoeringsmateriaal en vervoer de hoeken van pallets en producten niet kunnen beschadigen.
 

Stabiliteit van pallets

De kartonnen hoekprofielen die wij leveren zijn van geperst karton, licht en zeer sterk. Het gebruik van de hoekprofielen zorgt er ook voor dat de stabiliteit van pallets enorm verbetert waardoor uw producten tijdens het transport nog beter worden beschermd en zonder problemen aankomen op hun plaats van bestemming. Rekfolie.nl biedt u een uitgebreid assortiment van kartonnen hoekprofielen in verschillende lengte, breedte en hoogte maten. De hoekbeschermers zijn duurzaam in gebruik en ook 100% recyclebaar.
 

Aanbieding kartonnen hoekprofielen

De populaire afmeting 45x45 3 mm met een lengte van 100 en 114 cm zijn bij ons in de aanbieding. Normaal zijn de hoekprofielen verkrijgbaar vanaf € 0,23 voor de 100cm en € 0,24 voor de 114cm. Nu zijn ze verkrijgbaar vanaf € 0,21 en € 0,22 in onze staffelkorting.


Heeft u vragen over hoekprofielen (hoekbeschermers) neem dan contact op met onze sales afdeling. Ook voor advies over andere producten voor het beschermen van uw producten helpen wij u graag.

REKFOLIE.NL
Tel.: 0252 – 830260,
E-mail: verkoop@rekfolie.nl