Machinefolie, de ideale wikkelfolie voor palletwikkelmachines

27-09-2019
Machinefolie is folie dat, zoals de naam al zegt, wordt gebruikt bij het machinaal inwikkelen van pallets en karren. Het is speciale wikkelfolie dat door palletwikkelaars en palletwikkelmachines kan worden opgerekt tot verschillende rekpercentages. Afhankelijk van de machine kan de folie worden opgerekt tot bijvoorbeeld 150% of 300%.

Machinefolie wordt gebruikt om pallets en of karren transportklaar te maken en dient om de lading te zekeren en beschermen tegen vocht en stof. Machinefolie wordt meestal verkocht per kg en zit op een rol.

Rekfolie.nl heeft een groot assortiment machinefolie op voorraad met diverse rekpercentages. Deze speciale wikkelfolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en diktes. Ook zijn er verschillende versies zoals cast folie, blown folie en biobased machinefolie. Enkele populaire machine wikkelfolies zijn:
 

Machinefolie van 150%

Deze machinerol folie heeft een stretch percentage tot 150% welke gebruikt kan worden in de standaard palletwikkelmachines. Deze wikkelfolie heeft een uitstekende helderheid waardoor het scannen van barcodes op uw producten mogelijk blijft. De binnenzijde van de folie hecht zich goed vast waardoor de pallet uitstekend gestabiliseerd wordt. Geruisarm afrollend. Is 100% recyclebaar. 
 

Machinefolie van 300%

De machinerol folie is een wikkelfolie met een stretch percentage tot max. 300% welke gebruikt kan worden in de nieuwste palletwikkelmachines. Door dit hoge stretchpercentage en een lage perforatieweerstand kunt u meer en sneller pallets omwikkelen, dit betekent besparingen op het gebruik en de kosten. Bovendien heeft deze folie een uitstekende helderheid. De binnenzijde van de machinerol folie hecht zich goed vast waardoor de pallet uitstekend gestabiliseerd wordt. Is geruisarm afrollend en 100% recyclebaar.

Bespaar op folie met de juiste machinefolie en zorg voor de gewenste bescherming en stabilisatie van uw pallets en karren.
 

Aanbiedingen in oktober

In oktober zijn er bij Rekfolie.nl een aantal machinefolies in de aanbieding. De Machinefolie Super Power van Max 300% is er in verschillende diktes (17, 20 en 23 micron). Neem een kijkje in het machinefolie assortiment.

Heeft u advies nodig dan kunt u natuurlijk contact opnemen door te mailen naar verkoop@rekfolie.nl of te bellen op 0252 – 830260.