Opvulpapier, onmisbaar én voordelig vulmateriaal

01-12-2021
Bij het transporteren of verzenden van goederen in dozen wordt opvulpapier gebruikt om de producten op hun plaats te houden. Bij het verzenden komt het namelijk nogal eens voor dat dozen tegen elkaar aankomen en de producten de schok moeten opvangen. Opvulpapier voorkomt dat! 

Bij rekfolie.nl verkopen wij Paper-Friend opvulpapier. Papier verkrijgbaar in diktes van 60 en 80 gram en dat wordt geleverd in handige dispenserdozen. De doos kan aan de zijkant worden geopend en het papier is er vervolgens heel soepel uit te trekken. Bovendien heeft u geen snijmachine nodig, het opvulpapier is makkelijk af te scheuren.

opvulpapier in handige dispenserdoos

De voordelige opvuloplossing

Opvulpapier is niet alleen een praktische oplossing om schade aan uw producten tijdens transport te voorkomen maar is daarnaast enorm voordelig. De paper-friend dispenserdoos bevat ca. 1500 liter opvulmateriaal, dit staat ongeveer gelijk aan 3 grote zakken opvulchips van 500 liter. Bij aankoop van 8 dozen betaald u nu slechts € 21,50 per doos.  Vanaf 96 dozen betaalt u zelfs € 19,50 per doos!

Wist u dat u bij Rekfolie.nl trouwens altijd gebruik maakt van staffelvoordeel? U bepaalt dus eigenlijk zelf de hoogte van de prijs die u betaalt. 
 

Recyclebaar en milieuvriendelijk

Paper-friend opvulpapier is vervaardigd van 100% recycled papier. Het is ook recyclebaar dus in alle opzichten een duurzame oplossing.

Last, but not least, zetten we de specificaties van Paper-Friend opvulpapier nog even voor u op een rij:

Art. 10551
Opvulpapier 40cm x 450m 60g
Breedte 40cm
Lengte 450m
60grams 
Merk: Paper-friend
Bruin gerecycled papier
Verpakking doos met daarin een rol papier
 
Art. 10552
Opvulpapier 40cm x 350m 80g
Breedte 40cm
Lengte 350m
80grams 
Merk: Paper-friend
Bruin gerecycled papier
Verpakking doos met daarin een rol papier

Wilt u meer weten over ons papier assortiment zoals paper-friend opvulpapier, natronkraftpapier of pakzijde? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!


REKFOLIE.NL 
Tel.: 0252 - 830260 
E-mail: verkoop@rekfolie.nl