• Verpakkingen voor elke branche
  • Gratis levering binnen NL
  • Vóór 15:00 uur besteld? Volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering in BE vanaf € 250,-

Papieren paklijstenveloppen, een verantwoorde keuze

06-05-2022
Naast de plastic paklijstenveloppen hebben we nu ook papieren paklijstenveloppen aan ons assortiment toegevoegd.Bent u bezig uw steentje bij te dragen aan het milieu en onderneemt u graag maatschappelijk verantwoord dan zijn de papieren paklijstenveloppen voor u de juiste keuze.
 

Waarom gebruikt u paklijstenveloppen?

Bij het versturen van pallets of pakketten verstuurt u ook een omschrijving pakbon of paklijst die u op de verpakking plakt. Onze papieren paklijstenveloppen hebben een goede hechting en zijn ideaal voor het meesturen van pakbonnen, facturen of andere documenten.
 

Een maatschappelijk verantwoorde keuze

De papieren paklijstenveloppen zorgen voor een lagere belasting op het milieu dan bij plastic enveloppen en kunnen eenvoudig met de doos worden weggegooid. De papieren paklijstenveloppen zijn waterbestendig, maar niet waterdicht. Indien u meer bescherming nodig heeft tegen vocht, kunt u kiezen voor een traditionele plastic hoes.

Een duurzame keuze dus waarmee u de afvalberg weer een stukje kleiner maakt. Op de paklijstenveloppen staat het opschrift trouwens in 3 talen, wel zo handig met de internationalisatie in de transportwereld. Bij Rekfolie.nl heeft u de keuze uit papieren paklijstenveloppen in drie maten:

papieren paklijstenveloppen in drie maten

Paklijstenveloppen tegen een scherpe prijs

Bij rekfolie.nl kunnen we de papieren paklijstenveloppen aanbieden voor een scherpe prijs, mede door onze staffelkortingen.

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen of advies nodig neem dan even contact met onze verkoopafdeling. U kunt hen bereiken op  verkoop@rekfolie.nl of u kunt even bellen naar 0252 –830260.