Rekfolie minirollen assortiment uitgebreid met rollen in zwart, rood en wit

20-06-2018

Tot voor kort bestond het assortiment van de rekfolie minirollen uit rollen in een transparante kleur. Voor menig klant voldoende maar toch kregen wij van velen het verzoek of de minirollen rekfolie ook in kleuren beschikbaar waren.

Vandaar dat wij verheugd zijn u te kunnen meedelen dat wij sinds kort deze bundelfolie nu ook kunnen leveren in de kleuren zwart, rood en wit. De rollen zijn beschikbaar in de maat 100mm x 150 meter x 23 micron.

 

De populariteit van bundelfolie verklaard

Bij het opmaken van een pallet is het bijzonder makkelijk om gebundelde producten op de pallet te plaatsen. Het zorgt voor stevigheid, een goede verdeling van het gewicht en het werkt sneller dan wanneer alle producten los moeten worden gepalletiseerd. Met name de ergonomische folie dispensers (handrollers) werken fijn en zorgen dat u de goederen makkelijk kan bundelen.
Bundelfolie 
 

Waar wordt bundelfolie (rekfolie minirollen) gebruikt?

De minirollen rekfolie worden met name gebruikt in de branches waar het verpakken, de opslag en het transport van de goederen een dagelijkse bezigheid is.  De minirollen zijn zeer elastisch en dit zorgt ervoor dat de folie strak om de lading of bundeling blijft zitten. Rekfolie levert deze bundelfolie in diktes van 17, 20 en 23 micron.


Heeft u vragen over de minirollen of kunnen wij u op het gebied van verzend- en verpakkingsmateriaal ergens mij helpen neem dan even contact met ons op.

REKFOLIE.NL
Tel.: 0252 – 830260,
E-mail: verkoop@rekfolie.nl