Topvellen zijn de ideale bescherming van uw goederen tijdens transport op pallets

11-09-2020
Niets is zo vervelend als producten die tijdens transport beschadigd raken. Vandaar dat bedrijven tijdens het versturen van artikelen ervoor zorgen dat deze niet worden aangetast door vocht, stof of andere vuiligheid.

Topvellen worden met name gebruikt bij het versturen van producten via pallets, het verpakken van materialen en oppervlaktebescherming. Topvellen zijn eigenlijk LDPE afdekvellen waarmee de lading zodanig wordt beschermd dat vuil, vocht en water de producten niet kunnen aantasten. Ze worden als het ware op de lading geplakt.

Topvellen met afscheurperforatie

Wij leveren topvellen verpakt op de rol en voorzien van afscheurperforatie. Topvellen kunnen hiermee op maat worden afgescheurd waardoor er geen extra uitval is. Pallets voorzien van een topvel zien er dan ook strak en professioneel uit.

Standaard worden topvellen transparant  geleverd maar bij Rekfolie kunt u ook kiezen voor zwarte topvellen. Het spreekt voor zich dat we topvellen leveren in verschillende maatvoeringen en dikte. Op aanvraag kunnen wij bijv. ook andere maten, kleuren, UV bestendige of antistatische topvellen leveren. Voor het verkrijgen van een optimaal resultaat adviseren we u gebruik te maken van een afrol dispenser.Heeft u vragen, opmerkingen of advies nodig voor topvellen? Neem dan even contact met ons op door een mailtje te sturen aan verkoop@rekfolie.nl. U kunt ons ook bellen op 0252 - 830260.


Rekfolie.nl