Breedte
Dikte
Lengte
Materiaal
Kleur

Waarschuwingstape

Waarschuwingstape is een markeringstape die wordt gebruikt op pakketten en verzenddozen. De tape geeft aan dat de producten die erin zitten breekbaar zijn en dat de pakketten door de vervoerder met de grootste zorgvuldigheid dienen te worden behandeld. Waarschuwingstape is te koop in kleuren als zwart/wit en oranje waardoor het opvalt en goed zichtbaar is. Daarnaast is de waarschuwingstape bedrukt met de tekst breekbaar, fragile en vorsicht waardoor iedereen direct weet dat er voorzichtig met de zending dient te worden omgegaan. Lees meer
1 - 4 van 4 artikelen
filter
Tape PP acryl low noise breekbaar wit/rood 28micron
Tape PP acryl low noise breekbaar wit/rood 28micron
vanaf € 1,20
Tape PP acryl BREEKBAAR oranje 48mmx66mx28micron
Tape PP acryl BREEKBAAR oranje 48mmx66mx28micron
vanaf € 0,78
Tape PP acryl breekbaar oranje 32micron
Tape PP acryl breekbaar oranje 32micron
vanaf € 1,25
Tape PP hotmelt breekbaar oranje 28micron
Tape PP hotmelt breekbaar oranje 28micron
vanaf € 1,15
 

Soorten waarschuwingstape

Er zijn verschillende soorten waarschuwingstape. Het onderscheid is het materiaal dat voor de tape wordt gebruikt. En elke tape heeft haar eigen karakteristieken.
 
Waarschuwingstape PP acryl is van de meest gebruikte markeringstape. Deze tape is makkelijk af te rollen en geschikt voor het verpakken van dozen van normale tot zware inhoud. Voor het gebruik van deze tape is een tape dispenser noodzakelijk. De acryl tape heeft een acrylaat lijm op waterbasis en is op bijna elke temperatuur verwerkbaar mits deze is opgesloten tussen 12 en 22 graden Celsius. Deze tape zorgt voor een duurzame en sterke hechting en is verouderingsbestendig.

Waarschuwingstape PP hotmelt is een markeringstape die verkrijgbaar is in de kleur oranje. Ook deze tape kan worden gebruikt voor het verpakken van dozen met een normale tot zware inhoud. Deze PP  hotmelt tape maakt echter meer geluid bij het afrollen en is niet geschikt voor verwerking onder de 16 graden Celsius. Deze tape dient de worden bewaard tussen de 18 en 22 graden en de levensduur is korter dan die van PP acryl tape.