De beste afvalzak van 400 liter

31-10-2019
Zoals u in ons vorige artikel, afvalzakken in alle dikten, maten en materialen, kon lezen heeft u als ondernemer een veelvoud aan keuzen op het gebied van afvalzakken. Een van de populairste afvalzakken (qua verkoop) willen wij hier graag even onder het voetlicht brengen.
 

De MDPE afvalzak van 400 liter

MDPE afvalzak 400 liter

De afvalzak van 400 liter, type knapzak is een geperforeerde afvalzak, vervaardigd van MDPE, en voorzien van een sluitlint. Deze afvalzak is licht, stevig en heeft een hoge scheurweerstand en wordt gebruikt voor het inzamelen van afval voor recycling: plastic, folie, kunststof, papier karton etc. Ideaal voor bedrijven, groothandels, winkels maar natuurlijk ook voor u thuis. Het is een allround afvalzak waarmee u niet zonder kunt. We hebben deze afvalzak in zowel 30, 40 als 80 micron en hebben ook een afvalzakhouder voor deze 400 liter zakken.

Wist u trouwens dat alle afvalzakken die wij verkopen gemaakt zijn van gerecycled materiaal?
 

Afvalzakken in de Aanbieding in november

Van 1 t/m 30 november is de afvalzak 400 liter 30micron in de aanbieding! In plaats van de normale vanaf prijs van € 0,28 betaalt u in november slechts € 0,26 bij aankoop van 40 dozen.

Voor een voordelige oplossing op het gebied van afvalzakken helpen wij u graag. Ook leveren wij afvalzakken op maat, dus aangepast aan uw wensen en behoeften. Deze kunnen ook voorzien worden van uw logo en/of gewenste tekst! Heeft u verder nog vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
 
Voor gedetailleerde informatie over afvalzakken en afvalzakhouders kunt u terecht in onze webshop. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies neem dan even contact met ons op!

Team Rekfolie.nl
Tel.: 0252 830260
E-mail: verkoop@rekfolie.nl